Izjava o privatnosti

BAFF – Betina Film Festival poštuje pravo svojih korisnika na privatnost osobnih podataka te se obvezuje osigurati da su svi podaci prikupljeni putem njegovih mrežnih stranica zaštićeni. Koristeći mrežne stranice BAFF – BETINA FILM FESTIVALA ili bilo koju uslugu navedenu na njima, korisnik prihvaća uvjete korištenja i dobrovoljno omogućava pristup potrebnim podacima.

1. Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, BAFF – BETINA FILM FESTIVAL se obvezuje da će prikupljati i obrađivati osobne podatke svojih korisnika isključivo uz njihovo dopuštenje i u svrhe o kojima je korisnik prethodno obaviješten. U cilju izvršavanja tražene usluge, BAFF – BETINA FILM FESTIVAL služit će se samo onim podacima koje korisnik osobno i dobrovoljno ustupa. Obvezujemo se da spomenute podatke nećemo prodavati, dijeliti s javnosti, niti ih ustupati trećim stranama na način koji nije naveden u ovoj Izjavi. Korisnik ima pravo zatražiti brisanje ili ažuriranje vlastitih
osobnih podataka u bilo kojem trenutku, i to slanjem elektroničke poruke BAFF – BETINA FILM FESTIVALU.

2. Pružanje usluga

Korisnici naših usluga dužni su ustupiti svoje osobne podatke (ime, prezime, kontakt podatke), tj. one podatke koji su nam potrebni kako bismo valjano isporučili traženu uslugu. Navedeni podaci koristit će se samo u svrhu pružanja usluge te će biti dostupni jedino partnerima BAFF – BETINA FILM FESTIVALA koji sudjeluju u pružanju dotične usluge. Podaci vezani uz plaćanje (poput broja kreditne kartice i sl.) zaštićeni su i dostupni jedino bankama ili kartičnim kućama u svrhu autorizacije plaćanja. BAFF – BETINA FILM FESTIVAL izričito će navesti u kojem su slučaju osobni podaci korisnika
potrebni te će te podatke prosljeđivati jedino relevantnim trećim stranama. Ljubazno podsjećamo da korisnici moraju biti punoljetne osobe kako bi mogle vršiti transakcije putem naših mrežnih stranica. Korisnici ovim putem prihvaćaju financijsku odgovornost za transakcije izvršene od strane drugih osoba ili maloljetnika koji su članovi njihova kućanstva. Korisnik je također odgovoran za istinitost i točnost podataka ustupljenih BAFF – BETINA FILM FESTIVALU  svrhu rezervacija ili financijskih transakcija.

3. Ostale mrežne stranice i kolačići

Mrežne stranice BAFF – BETINA FILM FESTIVALA sadrže poveznice na druge mrežne stranice. Napominjemo da se BAFF – BETINA FILM FESTIVAL ne može smatrati odgovornim za politiku privatnosti drugih mrežnih stranica. Korisnicima naših mrežnih stranica savjetujemo da pročitaju Izjave o privatnosti na drugim mrežnim stranicama, budući da se ova Izjava o privatnosti odnosi isključivo na podatke prikupljene putem mrežnih stranica BAFF – BETINA FILM FESTIVALA.
Što su kolačići? – Kolačići (cookies) su male datoteke koje internetski preglednici spremaju na naše računalo pri pristupanju pojedinim web-sjedištima kako bi se omogućio brži pristup tim stranicama. Kolačići ne sadrže osobne podatke o korisnicima, ali nam omogućavaju da korisnicima osiguramo dodatnu funkcionalnost mrežnih stranica. Zašto koristiti kolačiće? – Jedna od ključnih prednosti korištenja kolačića je brže i lakše kretanje mrežnim stranicama, budući da kolačići internetskom pregledniku šalju signal da je korisnik već
posjetio određenu stranicu. Kolačići prepoznaju želje korisnika te omogućuju utvrđivanje interesa korisnika za određene sadržaje na našim mrežnim stranicama. Kolačići su opcija koju nudi Vaš internetski preglednik. Većina internetski preglednika postavljena je tako da automatski prihvaćaju kolačiće, no korisnik može promijeniti postavke na svom internetskom pregledniku i odbiti korištenje kolačića.

4. Marketinška djelatnost

Želi li se prijaviti na naš Newsletter, korisnik treba navesti svoje ime i prezime te adresu elektroničke pošte. Navedeni podaci koristit će se isključivo u navedenu svrhu. Korisnik se može odjaviti u bilo kojem trenutku tako što će kliknuti na “Odjavi se” u dnu elektroničke poruke ili tako što će na našu e-mail adresu poslati zahtjev za odjavom i uklanjanjem svojih podataka s popisa primatelja.

5. Sigurnost korištenja Interneta

BAFF – BETINA FILM FESTIVAL poduzima sve raspoložive mjere kako bi zaštitio osobne podatke svojih korisnika. Unošenje osobnih podataka sigurno je, a pristup njima ograničen je na osobe zadužene za osiguravanje kvalitete tražene usluge.

6. Ograničenje osobne i nekomercijalne uporabe

Ove mrežne stranice namijenjene su za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Zabranjeno je mijenjati, kopirati, dijeliti, prikazivati, objavljivati i na druge načine prenositi ili prodavati bilo koje informacije, usluge ili proizvode oglašene na mrežnim stranicama BAFF – BETINA FILM FESTIVALA.

7. Vlasništvo

Sadržaj ovih mrežnih stranica vlasništvo je BAFF – BETINA FILM FESTIVALA, osim fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe i koje će biti uklonjene s ovih mrežnih stranica na zahtjev autora ili vlasnika (ukoliko nije drugačije dogovoreno).

8. Ograničenje odgovornosti

Informacije objavljene na ovim mrežnim stranicama smatraju se točnima u trenutku objave. Sve informacije redovito će se provjeravati, a eventualne pogreške smjesta će se uklanjati. BAFF – BETINA FILM FESTIVAL zadržava pravo izmjene informacija objavljenih na ovim mrežnim stranicama
bez prethodnog upozorenja.

9. Zabrana nezakonitog korištenja

Korištenjem ovih mrežnih stranica korisnik se obvezuje da podatke prikupljene na ovim mrežnim
stranicama neće koristiti u zabranjene i nezakonite svrhe.

10. Promjena uvjeta poslovanja

BAFF – BETINA FILM FESTIVAL zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja ovih mrežnih stranica.